fredag 8 juli 2011

Mot frissan idag!

Snart bär det iväg till frissan för lite uppfräschning. Ser ju ut som ett uteliggarfår... Smyger in lite reklam för min frisör för det är hon värd! Emma heter hon och jobbar på Hair wig i Lund.

Ett helt fång är hon värd, fast röda blir kanske missuppfattat :-)

5 kommentarer:

  1. Till frissan för min del också idag, 15.00. Sen är vi snygga som attans båda två förhoppningsvis! :)

    SvaraRadera
  2. Eftersom du kommenterade på mitt senaste inlägg så blev jag nyfiken på vem du var, så jag klickade in mig här. Måste bara säga; Vilken jävla rygg du har! Fantastiskt snygg! Så där hoppas jag också se ut en vacker dag. ;D

    SvaraRadera
  3. Träna, träna, träna, så är du där, kanske. Har tränat ca 6 år, och tränar tungt! Men det beror på anlag med, vilken kroppstyp man är. Jag tillhör inte den späda typen. Snarare kort och lite satt, lite lättare att bygga muskler då.
    Tack för komplimangen, gör gott!

    SvaraRadera
  4. Jag ser att du tränar tungt! Jag försöker, men har en bit kvar... Har hållt på i kanske ett halvår sen jag struntade i maskiner och hållt mig till fria vikter. Igår körde jag flugvikt på marklyft för att försöka hitta någon slags teknik. Känns fint i länden och baksida ben nu!

    SvaraRadera
  5. Se till att bli visad ordenligt bara, ta största killen/tjejen på gymet, om de ser ut att veta vad de gör. Personligen tycker jag själv att det bara är roligt att hjälpa newbies till rätta. Fria vikter tycker jag bäst, men att variera är bra.

    SvaraRadera