onsdag 22 februari 2012

Onsdagsplaner

Laddar med kaffe och kesella, sen mot gymet. Igår blev det triceps och cardio. Tror att det lutar mot endast cardio idag. Efter det börjas det hela om igen med ryggpass följt av ben och axlar, sedan kommer ett bröstpass där armarna också får sitt. Lär väl fylla upp kalendern med antalet pass denna vecka, jag har tagit ledigt under sportlovet. Mycket sport blir det för min del  i alla fall! Brukar köra på rätt bra när jag är ledig.

Håller koll på antal pass genom att göra en markering för dagen i kalendern på årsöversikten (ofast längst bak och fram i kalenderar). Fyller i dagen med färg för att markera ett gympass. Ett tips från nån tidning, ett bra sätt att snabbt få överblick på hur mycket man faktiskt har gjort utan att behöva bläddra igenom vecka för vecka. Man slår bara upp året så får man snabbt kvitto på hur det ser ut.

Blev en portion mat på Thaiway igår med känslan av vattenbuffel/degmonster idag. Borde göra susen att svettas ordentligt :-). Förr när vikten var tyngre märkte man inte av om man saltat maten extra eller om fler kolhydrater ramlat ner, men nu...


Elevskapelse, ett sorts degmonster

2 kommentarer:

  1. De där är små trolldegs-monster jag känner igen! :) De har numera sin plats tillsammans i ett akvarium ( utan vatten då :) )

    SvaraRadera
  2. Ja, det är fina skapelser! De förtjänade att hamna på bild!

    SvaraRadera