söndag 23 oktober 2011

Söndag förmiddag

I tvättmaskinen snurrar lite tvätt och jag sitter på min snurrstol framför datorn :-). Träning står på schemat idag igen. Idag blir det underkropp, även lite cardio hade jag tänkt få med. Igår blev det en hel del nya maskiner för olika kroppsdelar. Det känns gott lite överallt idag.

Nu har jag bara kört ett pass på det nya gymet (6 dagar kvar på friveckan), men jag måste säga att jag gillar oträngslen på gymet! Så sjukt skönt att slippa trängas med folk.
Ibland på det "vanliga" gymet har man folk ganska så tätt bakom sig som svingar med kettelbells och allt möjligt. Samtidigt ska man koncentrerar sig på att dra upp en tung stång i marklyft. Får väl se om jag gillar det så pass att jag bytar. Har nog möjlighet att behålla mitt gamla gym genom ett erbjudande på jobb. Får se om det gäller mig som är visstidsanställd med. I så fall kan man ju ha bägge. Det nya gymet har en sjukt stor avdelning med cardiomaskiner och en hel del kul maskiner för styrketräning. På mitt gamla gym är det ibland svårt att komma till tex löpband och vissa maskiner/fria vikter. Det finns bara ett ex så man får vänta tills det är ledigt... Inge kul!

Idag bjuder jag på lite blandad mix från mina kameror.
Den sötaste äggkartong jag någonsin sett! Dessutom stora ägg i till ett förmånligt pris (billigare per st än de små som säljs i 12-pack, hur går det till egentligen?).



På jobbet är det just nu en stor trend att hålla på med spelkulor. Det byts och spelas, en hel del konflikter och besvikelser som de får lära sig genom detta. Det märks vilka som kan vara blivande företagare medan andra är totalt naiva :-).


Pallar jag efter dagens träning ska jag ut i eftermiddag och kolla efter en ny vinterjacka och lite fler knästrumpor. De där strumporna värmer gott vill jag lova.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar