lördag 17 mars 2012

Lördagen då

Nyss hemkommen från en ordenligt intensiv shoppingrunda... Får dela med mig av den senare då efterlängtat te står på schemat, sedan lite Gladiatorerna :-).

Annat från tidigare idag:
Idag blev det ett tungt ryggpass, drog upp till 100kg i marklyft. Snyggt var inte det utförandet med de hundra kilona, men det gick! Sedan blev det latsdrag i maskin, hantelrodd upp till 22kg och lite chins. En kort stund på crosstrainern som uppvämning.

Lite dagsformsbilder med nya frisyren (var hos frissan igår och blev uppdaterad).




Gott & Blandat
Nyinköp från frissan, denna "färgbomb" ska man använda någon gång per vecka för att fylla i de röda pigmenten. Det är en sorts intensivinpackning med färg i. Först tvättar man håret som vanligt, sköljer ur schampoot, sedan några pumptag från "bomben", gnid/kleta in, kamma sedan igenom med kam (handskar på händerna rekommenderas) låt sitta i några minuter, skölj ur. Ta sedan balsam som vanligt, skölj ur och torka håret. Ger min åsikt och utvärdering senare när jag använt den. Pris höll jag på att glömma 229:-, flaskan är på 250ml. Står på instruktionerna till flaskan att den ska räcka till ca 10-15 behandlingar.




 
Tömde mobilen efter hemkomst från gym, lite blandat från veckan som gått:

Fick påmålat en glittrig eye liner på Make up store i onsdags, kul effekt, men vilket elände att tvätta av...

Hittade glitter i ansiktet flera dagar efteråt...


Glad macka som en av ungarna på jobb gjort

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar