onsdag 21 mars 2012

Krokusjakt, uppiggare & I-landsproblem...

Ahhhhh... snörvel! Nu har hasseln slagit ut sina hängen! Svider lite lätt i ögonen och gör mig lite snörvlig när jag är ute. Men det är ett garanterat tecken på att våren är på gång!
Några av barnen gick på krokusjakt idag, jag bad dem visa vad de funnit och tog några bilder. Visst är de härliga, blommorna alltså, ha ha, ungarna e rätt kul de med!
Nu börjar även de bevingade småkrypen vakna till liv, så snart ska jag ut och plåta lite kryp igen, wohooo!




Här kommer en bild på mångas livräddare på jobb, Coffee Queen! Räddar många av mina (och många andras!) trötta mornar vill jag lova, tyvärr kommer det en rejäl dip på eftermiddagen... Men en kopp om dagen får räcka än så länge...

Uppigggaren, här står den, i personalrummet och väntar på att fyllas på med vatten och kaffe


Igår blev det en timmes cardio på gymet, allt på löpbandet. 7.8km tog jag mig fram till innan den inprogrammerade tiden gick ut. Blandade löpning och gång (10min + 10min löpning som längst, sedan mest intervaller på 1-5min).
Hade kanske stått ut med mer cardio om inte ett par av mina nyinköpta funktionsstrumpor suttit på fötterna...
Blev grymt varm om fötterna, de tunna halkiga strumporna gjorde att jag hade behövt snöra skorna ännu hårdare (inte skönt!), dessutom skavde sömmen fram ordentligt irriterande på mina tår (helt svidiga idag med...). Så bu för New Balance strumpor på MINA fötter. Kanske blir de bättre efter tvätt? Tog bilder efteråt på dagsformen i vanlig ordning på handikapptoan :-).

Dagsformen 20 mars


Vilade från gym idag, men gav mig ut på "prisjaktskontroll" på min cykel. Ska köpa en plattång till håret, vet redan vad jag vill ha, men ville kolla in om de större elbutikerna hade den då de inte redovisar allt på sina hemsidor... Men det hade de inte, så jag kommer antagligen köpa den från min frisörsalong. De har nåt specialerbjudande med en fön. Min gamla fön köpte jag som 15-åring! Luktar lite konstigt när man använder den. Så det är nog dax för ett utbyte där innan något allvarligt händer, ha ha!

Passade även på att kolla in lite av vårens tjejmode på Nova när jag ändå var i farten. Var inte riktigt energi till det i helgen som gick då vi var iväg och jagade kläder till kärestan. Har nu i dietform råkat på ett I-landsproblem... Vissa kläder är helt enkelt för stora även i minsta storleken... andra som bara finns kvar i minsta storleken passar inte min fysik... Hmmmm.... Handlade sen lite mat på vägen hemåt, så det blev allt lite träning idag med. Att leta efter och pröva kläder räknas helt klart in som lågintensiv cardio!

Öhh... var ska armarna få plats? Så biffiga är jag ju faktiskt inte!
Byxorna som hänger vid sidan om, de var för stora i minsta tillgängliga storleken.. så tomhänt begav jag mig hemåt, gladast var nog plånboken

Imorgon är det 6 månaders ögonkontroll hos optikern. Vet redan att ögonen inte är topp i skärpan. Hur pass mycket som saknas får jag se imorgon. Min egen gissning är att nya linser kommer att beställas åt mig, kostnadsfritt då jag "hyr" mina linser genom ett avtal. Mer om det kan den nyfikna läsa om ni väljer etiketten DreamLite Orto-K länken längre ner till vänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar