tisdag 24 januari 2012

Äsch, varför vänta?

Igår blev det gymvila, har haft en envis huvudvärk i tre dagar. Antagligen för mycket koffein eller nån bugg i systemet. Så beslutet blev att ge kroppen vila från både gym och för mycket te. Kaffet lät jag bli det med. Mår ok idag i alla fall.
Det blev rygg och lite cardio på gymet idag. Började med rodd i dragmaskin (alla maskiner är olika, inte lönt att räkna vikter där inte), sedan latsdrag i maskin (samma sak där med vikterna...), efter det hantelrodd upp till 22kg. Gjorde några få shins i maskin med assistans, är helt usel på den övningen... Därför ska jag jobba lite mer med det framöver.


Med tanke på de senaste dagarnas kyla.... Glöm inte kisen ute!


Avslutade med lite cykling på en sån där skön motionshoj med stolssits, ahh, de är gottiga! Får ont i ni vet vad av "vanliga" sadlar, dessutom verkar de ibland ha en helt galen vinkel mot tramporna, känns som om man ska kasa av.

Tog sedan några usla mobilbilder på dass innan jag hojade hem i halkan. Hade tänkt vänta lite till, men lite dagsform att motivera sig själv med kanske gör lite nytta?


Svårt att trycka till muskler och avtryckare samtidigt...

Varför ska det vara så svårt att få vettig bild med mobilen? Tycker själva avtryckaren på min sitter helt korkat, omöjligt att trycka av utan att darra med handen. Bakläxa där Sony Ericsson!



En liten brödrecension ska det väl oxå få plats idag?
Detta bröd har jag köpt  tidigare när jag ätit glutenfritt som jag gör nu igen. Då mindes jag det som ett ok bröd. Ja, det är det väl med om det är pålägget man vill smaka! Brödet har en trevlig konsistens, men smaken? Ja, var är den? Smakar inte mycket vill jag lova... Gillar du neutralt bröd med bra konsistens som framhäver ditt pälägg, rock on! Vill du att brödet ska vara det som smakar och pålägg kommer i andra hand, låt bli!



Klicka upp om ni vill se större

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar