söndag 22 juli 2012

Söndagen så här långt...

Blev en riktigt långtur på cykel igår, strax över 3 mil. Vi hojjade ut till Lomma för att kolla vad en dykbutik hade för utbud, mannen behöver kolla efter lite ny utrustning. Kändes en del i benen på kvällen, då vi inte nöjde oss med att bara cykla till Lomma och hem igen. Nä, vi undersökte alla Lunds dykbutiker med, plus en cykeltur till svärföräldrarna på kvällen med :-). Just en gymvilodag det! Aktiv vila tror jag det kallas :-).

Utanför boden i Lomma hamn som säljer dykgrejer

Aj,aj, inte röra! Skylt på stängsel runt golfbanan vid Nova

Idag bar det iväg till en söndagsöppet dykbutik i Malmö (Aquatica), mannen har fortfarande inte hittat vad han letar efter. Den som däremot hittade nåt, var jag, en ny mask (cyklop). Inne i butiken har de faktiskt en djup liten bassäng där man kan testa sin utrustning, lite läskigt djupt för min smak!

Aquatica i Malmö

Min nya mask

Efter maskinköp, passade vi på att kolla in hur det ser ut på det klassiska dykstället, där vi ibland snorklar. Klart som tusan i vattnet, men mycket vågor och kallt idag. Blir inget test av nya masken där idag. Flera dykare var ute och bubblade, de flesta var klara för dagen.

Dykare på väg upp vid ön på Limhamn

Öresundsbron, långt där borta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar